25 Kasım 2019 Pazartesi

Ahşap Jaluzi İmalatı Nasıl Yapılır




Ahşap Jaluzi doğal yapısından dolayı şık ve modern görünümü itibarı ile ev yada tasarlandığı alana çok güzel uyum sağlayan ahşap jaluzi dünyanın en kaliteli ahşap ürünlerinin elde edildiği Endonezya'da yetişen ramin ağacında elde edilen 25 mm ve 50 mm ahşap slaytlar halinde ithal edilerek 1 sınıf mekanizma ve aksesuarlar ile birleştirilerek .mal edilir. ahşap jaluzi modern, klasik, demoklasik, gibi uygulandığı tüm mekanlara ahşap jaluzi mükemmel bir uyum sağlayarak güneş ışınlarına karşı ve neme karşı yüksek dayanıklılık gösterir ahşap jaluzi perde ipli mekanizma, zincir mekanizma, ve motorlu uzaktan kumanda ile perdenin yukarı aşağı  veya slayt kontrolü sağlamak mümkündür.
ahşap jaluzi perdede 3 seçenek mevcuttur.
1- 25 mm Ahşap Jaluzi
2- 50 mm Ahşap Jaluzi
3- 50 mm Lake Ahşap Jaluzi,
gibi seçenekler standart ipli mekanizma ile yukarı aşağı çalıştırılır. slaytlar ise slayt kumanda çubuğu çevrilerek slaytlara yön verilir özel istek doğrultusunda zincir mekanizma stor gibi zincir ile yukarı aşağı çalışır slayt kumanda çubuğu çevrilerek slaytlara yön verilir. veya ahşap jaluzi perde motorlu olarak imal edilerek uzaktan kumanda ile perde yukarı aşağı çalıştırılır kumandanın tilt özelliği sayesinde slaytlara yine kumanda ile yön verilir.
https://www.deneyimperde.com/faydali-bilgiler/61-ahsap-jaluzi-modelleri.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MOTORLU PERDE MOTORLARI

  Uygulanacak mekan ve alanlarda ihtiyaç duyulan motor ve motor gücüne göre; Somfy Motor, Mosel Motor veya Nova Motor kullanılmaktadır. Moto...